Saattohoito Co Ltd

Yrityksen saattohoito

Tervetuloa yrittäjän arkipäivään, jossa jokainen postin tuoma kuori tuntuu olevan enemmän uhka kuin mahdollisuus. Missä puhelin soi aamusta iltaan, mutta toiveikkaat sävelet vaihtuvat nopeasti mollivoittoisiksi, kun linjan toisessa päässä odottaa taas uusi perintätoimiston virkailija. Sähköpostisi on muuttunut muistutusten hautausmaaksi ja pankkitilin saldo muistuttaa enemmänkin kalenterin tyhjää sivua kuin lukujen rivistöä. Mutta ei hätää, yrittäjäkulta, tässä kohtaa tarina ei pääty – se muuttaa vain suuntaa.

Nyt kun yritystoiminnan raastava rumba tuntuu olevan enemmänkin maraton kuin sprintti, ja jokainen askel sattuu aavistuksen enemmän, on aika ottaa puhelu meille. Meidän kanssamme voit vaihtaa suuntaa niin, että vauhti pysyy mutta maisema muuttuu. Yrityksen saattohoito ei ole sanahelinää, vaan se on kuin laastari taloushaavojen päällä – ei se poista tapahtunutta, mutta antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa alusta puhtaalta pöydältä. Vaikeina aikoina, kuten elokuvan kriisikohtauksessa, me astumme esiin kuin viime hetken pelastaja – vain ilman draaman kaarta ja teatraalisia eleitä.

Ymmärrämme, että yrityksen lopettaminen on kuin hyvästien jättäminen vanhalle ystävälle – tunteita herättävää ja ehkä hieman katkeraa. Mutta kuten kaikessa, myös tässä on hopeareunus: uusi alku. Annamme yrityksellesi arvokkaan lopun, jotta sinä, yrittäjä, voit kerätä voimiasi ja hyökätä uusien unelmien perässä. Eikö olisikin hienoa, jos huomisen posti toisi mukanaan jotain muuta kuin laskuja? Meidän kauttamme saat mahdollisuuden siihen. Yrityksen saattohoito on kuin tarina, jossa sankari kohtaa vaikeudet, mutta lopussa odottaa uusi alku – kirjoitetaanko seuraava luku yhdessä?

Kuinka prosessi toimii

Ota meihin yhteyttä

Sähköpostilla: saattohoito@saattohoito.com
Tai
+358 40 855 1480 Saattohoidot / Ari

Tehdään nopea kartoitus velkoihin, varoihin ja vastuisiin

Meillä asiantuntijat saavat perusyhtiöt tutkittua päivässä, ja yrityskaupan hintatarjouksen tehtyä. Hinnoittelu on tapauskohtaista ja se määräytyy työn laadun sekä määrän perusteella.

Kauppakirjojen laatiminen

Kun kaikki on selvää, yleensä muutamassa päivässä, allekirjoitetaan kauppakirjat, ja maksetaan kauppahintoja. Samalla vaihdetaan hallitus, osoite, tehdään uusi edunsaajailmoitus YTJ:ssä ja otetaan kirjanpito meidän hoitoon. Saatamme kirjapidon ajan tasalle verkostomme kautta.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Suosimme sähköisiä asiointikanavia ensi yhteydenotoissa

Sähköposti: saattohoito@saattohoito.com

+358 40 464 7995 Hallinto ja laskutus / Fatima
+358 40 855 1480 Saattohoidot / Ari
+358 40 253 9641 Saattohoidot / Seppo
+358 40 242 1713 Yrityssaneeraukset / Risto

Voit ottaa yhteyttä myös WhatsApp:n tai signal:n kautta

Saattohoito CO Ltd

Komentosilta 1, 00980 Helsinki, Finland