Saattohoito Co Ltd

Yritysten saattohoitoa jo vuodesta 2008 yli 720 tyytyväistä asiakasta

+358408551480

Yrityssaneeraus

Hei yrittäjä, tuntuuko, että firman raha-asiat ovat solmussa? Pysähtykäämme hetkeksi – hengitämme syvään ja tutkitaan, mitä on yrityssaneeraus. Kyseessä ei ole taikasauva, mutta läheltä liippaa! Yrityssaneeraus on juridinen prosessi, jonka tarkoituksena on saada velkaantunut yritys jälleen vakaille jaloille. Ajattele sitä yrityksesi taloudellisena kuntosalina, jossa velat saadaan järjestykseen ja liiketoiminta trimmataan huippukuntoon. Prosessi voi sisältää velkojen uudelleenjärjestelyn, liiketoimintasuunnitelman uusimisen ja kustannusten karsimisen. Jos siis tunnet, että yrityksesi on kultakaivos, mutta velat estävät sen kukoistuksen, yrityssaneeraus voi olla juuri sinun juttusi.

Yrityssaneeraus on juridinen prosessi, jonka tarkoituksena on saada velkaantunut yritys jälleen vakaille jaloille.

Prosessi voi sisältää velkojen uudelleenjärjestelyn, liiketoimintasuunnitelman uusimisen ja kustannusten karsimisen.

Jos siis tunnet, että yrityksesi on kultakaivos, mutta velat estävät sen kukoistuksen, yrityssaneeraus voi olla juuri sinun juttusi.

Miksi ja kenelle

No nyt kun tiedät, mitä yrityssaneeraus on, mietit ehkä, miksi ihmeessä ryhtyä tällaiseen rumbaan? Katsos, yrityssaneeraus on kuin laastari, joka ei vain peitä haavaa vaan auttaa sitä parantumaan. Jos yrityksesi kamppailee maksamattomien laskujen ja kasvavien velkojen kanssa, saneeraus voi antaa sinulle aikaa hengittää. Se suojaa yritystäsi velkojilta, kun taas sinä saat tilaisuuden laittaa rahaliikenteen kuntoon ja suunnitella tulevaisuutta ilman velkamörköä niskassasi. Ajattele sitä mahdollisuutena uudelleenkirjoittaa yrityksesi tarina – mutta tällä kertaa onnellisemmalla lopulla.

Yrityssaneeraus on kuin laastari, joka ei vain peitä haavaa vaan auttaa sitä parantumaan. Jos yrityksesi kamppailee maksamattomien laskujen ja kasvavien velkojen kanssa, saneeraus voi antaa sinulle aikaa hengittää.

Se suojaa yritystäsi velkojilta, kun taas sinä saat tilaisuuden laittaa rahaliikenteen kuntoon ja suunnitella tulevaisuutta ilman velkamörköä niskassasi.

Ajattele sitä mahdollisuutena uudelleenkirjoittaa yrityksesi tarina – mutta tällä kertaa onnellisemmalla lopulla.

Tässä kohtaa olet ehkä ajatellut, “Ei kai tämä minun pikku puljuni tarvitse mitään saneerausta?” Mutta pidäppäs hetki, sillä yrityssaneeraus ei katso kokoa eikä alaa. Se on kuin cappuccino kylmänä päivänä – lämmittää niin pientä kahvilaa kuin suurta tehdastakin. Olipa yrityksesi sitten aloitteleva startup tai vakiintunut konserni, jos taloudellinen tilanne uhkaa yrityksesi olemassaoloa, saneeraus saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset. Se on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka uskovat liiketoimintansa perusideaan mutta tarvitsevat apua taloudellisen sotkun selvittämisessä.

Tässä kohtaa olet ehkä ajatellut, “Ei kai tämä minun pikku puljuni tarvitse mitään saneerausta?”

Olipa yrityksesi sitten aloitteleva startup tai vakiintunut konserni, jos taloudellinen tilanne uhkaa yrityksesi olemassaoloa, saneeraus saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Yrityssaneeraus tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka uskovat liiketoimintansa perusideaan mutta tarvitsevat apua taloudellisen sotkun selvittämisessä.

Mistä aloittaa

1.

Nyt kun sydämesi sykkii yrityssaneerauksen tahtiin, on aika toimia! Mutta mistä aloittaa? Ei huolta, prosessi alkaa yhtä yksinkertaisesti kuin aamukahvin keittäminen. Ota ensin yhteyttä ammattilaiseen – kuten meihin. Me autamme sinua arvioimaan yrityksesi tilannetta ja selvitämme, onko yrityssaneeraus oikea vaihtoehto sinulle. Tämän jälkeen laadimme kanssasi saneeraushakemuksen ja autamme sen viemisessä oikealle tuomioistuimen pöydälle. Eikä siinä vielä kaikki, sillä me olemme tukenasi koko prosessin ajan, pitäen huolen siitä, että kaikki sujuu kuin Strömsössä.

Prosessi alkaa yhtä yksinkertaisesti kuin aamukahvin keittäminen. Ota ensin yhteyttä meihin.

Autamme sinua arvioimaan yrityksesi tilannetta ja selvitämme, onko yrityssaneeraus oikea vaihtoehto sinulle.

Tämän jälkeen laadimme kanssasi saneeraushakemuksen ja autamme sen viemisessä oikealle tuomioistuimen pöydälle. Olemme mukana koko prosessin ajan, pitäen huolen siitä, että kaikki sujuu kuin Strömsössä.

2.

Ota meihin yhteyttä

Sähköpostilla: saattohoito@saattohoito.com
Tai
+358 40 242 1713 Yrityssaneeraukset / Risto

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Suosimme sähköisiä asiointikanavia ensi yhteydenotoissa

Sähköposti: saattohoito@saattohoito.com

+358 40 464 7995 Hallinto ja laskutus / Fatima
+358 40 855 1480 Saattohoidot / Ari
+358 40 253 9641 Saattohoidot / Seppo
+358 40 242 1713 Yrityssaneeraukset / Risto

Voit ottaa yhteyttä myös WhatsApp:n tai signal:n kautta

Saattohoito CO Ltd

Komentosilta 1, 00980 Helsinki, Finland